مجله تخصصی سلامتی
  • سبک زندگی
    • تغذیه
      • غذاها
      • مواد مغذی
      • مکمل‌های غذایی
      • رژیم غذایی
    • ورزش
      • هوازی
      • در خانه
      • باشگاهی
      • حرفه‌ای
    • خواب و عادات روزمره
    • مراقبت‌های شخصی
    • زیبایی
    • تناسب اندام
      • کاهش وزن
      • افزایش وزن
  • خانواده
    • ازدواج و زناشویی
    • بارداری
    • کودکان
    • سالمندان
  • سلامت و درمان
    • علایم
      • فهرست الف تا ی
    • بیماری‌ها
      • فهرست الف تا ی
    • پاراکلینیک
      • آزمایشات
      • اسکوپی
      • تصویربرداری
    • روش‌های درمانی
      • جراحی
      • روش‌های مدرن
      • فیزیوتراپی
      • کاردرمانی
    • داروها و مکمل‌ها
      • داروهای بدون نسخه
      • داروهای نسخه لازم
      • مکمل‌های درمانی
      • داروهای گیاهی و طبیعی
  • ذهن و روان
    • بیماری‌های روانی
    • خودیاری
    • روانشناسی
  • طب سنتی
    • علم طب سنتی
    • دواهای سنتی
    • باورهای غلط و ابهامات
کووید ۱۹
سلامت مگ
سلامت مگ
  • سبک زندگی
    • تغذیه
      • غذاها
      • مواد مغذی
      • مکمل‌های غذایی
      • رژیم غذایی
    • ورزش
      • هوازی
      • در خانه
      • باشگاهی
      • حرفه‌ای
    • خواب و عادات روزمره
    • مراقبت‌های شخصی
    • زیبایی
    • تناسب اندام
      • کاهش وزن
      • افزایش وزن
  • خانواده
    • ازدواج و زناشویی
    • بارداری
    • کودکان
    • سالمندان
  • سلامت و درمان
    • علایم
      • فهرست الف تا ی
    • بیماری‌ها
      • فهرست الف تا ی
    • پاراکلینیک
      • آزمایشات
      • اسکوپی
      • تصویربرداری
    • روش‌های درمانی
      • جراحی
      • روش‌های مدرن
      • فیزیوتراپی
      • کاردرمانی
    • داروها و مکمل‌ها
      • داروهای بدون نسخه
      • داروهای نسخه لازم
      • مکمل‌های درمانی
      • داروهای گیاهی و طبیعی
  • ذهن و روان
    • بیماری‌های روانی
    • خودیاری
    • روانشناسی
  • طب سنتی
    • علم طب سنتی
    • دواهای سنتی
    • باورهای غلط و ابهامات
  • تغذیه
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی پوملو یا گریپ فروت چینی

  • تیم نویسندگان سلامت مگ
  • ۲۵ شهریور ۱۳۹۹
ارزش پوملو
Total
0
Shares
0
0
0
0

پوملو یا گریپ فروت چینی، بزرگترین عضو خانواده‌ی مرکبات از نظر ابعاد است؛ چرا که گاهی اندازه‌ی آن با اندازه‌ی یک توپ والیبال برابری می‌کند. رنگ پوست این میوه از سبز کمرنگ تا زرد متغیر و گوشت آن معمولا به رنگ صورتی، سفید یا قرمز است. طعم آن مشابه گریپ فروت معمولی، ولی کمی شیرین‌تر است. این میوه‎، بومی جنوب شرقی آسیا است و افزودن آن به رژیم غذایی می‌تواند باعث بهبود تغذیه و سلامتی شود. 

ارزش غذایی پوملو

اطلاعات ارزش غذایی که در اینجا به آن‌ها اشاره شده است؛ توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده‌ آمریکا (USDA) ارائه شده و مربوط به یک پوملو پوست‌کنده ۶۰۹ گرمی است. 

پوملو و خواص آن
  • کالری: ۲۳۱
  • چربی: ۰/۲ گرم
  • سدیم:۱/۶ میلی‌گرم
  •  کربوهیدرات: ۵۹گرم
  • فیبر: ۶/۱ گرم
  •  پروتئین: ۴/۶ گرم
  • ویتامین ث ۱۱۶میلی‌گرم

کربوهیدرات 

پوملو یک ماده‎ی غذایی نسبتاً کم کالری محسوب می‌شود؛ اگرچه کالری آن از انواع دیگر میوه بیشتر است. بیشتر کالری موجود در پوملو ناشی از کربوهیدرات‌های موجود در آن است. دو نوع کربوهیدرات در این میوه وجود دارد؛ قندهای طبیعی و فیبر. تقریباً بیش از ۶ گرم فیبر یا حدود ۲۴٪از مقدار توصیه‌شده برای مصرف روزانه را می‌توان با خوردن یک عدد پوملو دریافت کرد.

 شاخص گلیسمی دقیق این میوه ثبت نشده است؛ اگرچه به دلیل داشتن قندبیشتر و فیبر کمتر، احتمالا یک ماده‎ی غذایی با شاخص گلیسمی بالا است.مطالعه‌ای شاخص گلیسمی نوع خاصی از این میوه (ماجیا پوملو) را بررسی کرده و آن را بین ۷۲ تا ۷۸ تخمین زده است. 

چربی

مانند بیشتر میوه‌ها، در این میوه نیز مقدار کمی چربی وجود دارد.

پروتئین

یک عدد از این میوه، با داشتن ۴/۶گرم پروتئین، منبع خوبی برای تامین آن است.

ویتامین‌ها و مواد معدنی

پوملو منبع بسیار خوبی برای ویتامین Cاست؛ زیرا یک عدد از آن می‌تواند ۶۱۹ درصد از میزان توصیه‌شده برای مصرف روزانه شما را تأمین کند.هم‌چنین با مصرف آن، از مقادیر کمی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین B6بهره‌مند خواهید شد.مواد معدنی موجود در آن شامل پتاسیم (۳۸٪از نیاز روزانه) و مقادیر کمی از فسفر، مس، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز و روی است.

خواص پوملو

انواع آن

مانند اکثر مرکبات، خواص پوملو در درجه‌ی اول ناشی از ویتامین Cموجود در آن است. ویتامین Cباید از طریق رژیم غذایی دریافت شود؛ زیرا بدن ما قادر به ساخت آن به طور طبیعی نیست. در ادامه به تعدادی از خواص این میوه اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: خواص وارزش غذایی دراگون فروت

ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند

وجود ویتامین C(اسکوربیک اسید) برای ساخت استخوان‌ها، غضروف، عضلات و رگ‌های خونی ضروری است. این ماده به جذب آهن کمک می‌کند، باعث ترمیم زخم می‌شود و هم‌چنین می‌تواند به پیشگیری از انواع بیماری‌ها کمک کند. در مطالعاتی که در مورد نقش مرکبات در پیشگیری از سرطان انجام شده است؛ مشخص شد که آب میوه‌ها و عصاره‌های آن‌ها می‌توانند فواید مثبتی در این زمینه داشته باشند. با این حال، تحقیقات هم‌چنان ادامه دارند.

به بهبود سلامت سیستم گوارشی کمک می‌کند

اکثر افراد به اندازه‎ی کافی فیبر در رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند و با خوردن پوملو می‌توان این نیاز را تامین کرد. فیبر به تقویت احساس سیری کمک می‌کند، سلامت دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد و ممکن است به کاهش کلسترول خون نیز کمک کند. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا پیشنهاد می‌کند، که اگر زن هستید ۲۵ گرم و اگر مرد هستید ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف کنید.این سازمان هم‌چنین ذکر کرده است که می‌توانید ۱۴ گرم فیبر در هر ۱۰۰۰ کالری از غذای روزانه مصرف کنید. 

دستورالعمل‌های کنونی USDAپیشنهاد می‌دهند که شما بهتر است روزانه ۲۸ تا ۳۳/۶ گرم فیبر، با درنظر گرفتن سن و جنسیت‌های متفاوت، مصرف کنید.

از بدن در برابر بروز بیماری‌های مزمن محافظت می‌کند

مانند بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات، این میوه نیز منبع انواع آنتی‌اکسیدان است. آنتی‌اکسیدان‌ها به کاهش التهاب و ترمیم آسیب سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند. این مساله به نوبه‌ی خود می‌تواند به محافظت از بدن در برابر بروز بیماری‌های مزمن کمک کند.

به عنوان مثال، یک مطالعه توانست چندین آنتی‌اکسیدان در این میوه شناسایی کند که می‌توانند به کاهش کلسترول کمک کنند. در مطالعه‌ی دیگری که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد، انواع مختلفی از این میوه که منبع غنی از فلاونوئیدها با فعالیت آنتی‌اکسیدانی هستند؛ معرفی شدند. 

به تنظیم فشار خون کمک می‌کند

پوملو منبع غنی از پتاسیم است؛ که وجود آن برای بسیاری از عملکردهای سلولی مهم است. این ریز‌مغذی به طور ویژه‌ای برای حفظ فشار خون در سطح نرمال موثر است. 

خواص پوملو

آلرژی غذایی به پوملو

گزارشات کمی از آلرژی به مرکبات وجود دارد. اگر به یک نوع از مرکبات مانند لیمو حساسیت دارید، احتمال اینکه به نوع دیگری از آن‎ها حساسیت داشته باشید؛ زیاد است. افرادی که به علف، درخت توس و گیاه ماگورت آلرژی دارند، ممکن است واکنش متقاطع به مرکبات را نیز تجربه کنند. اگر بعد از مصرف پوملو یا سایر مرکبات علائم آلرژی دارید (مانند تورم یا خارش اطراف دهان)، حتما با پزشک خود صحبت کنید. در صورتی که می‌دانید به انواع دیگر مرکبات حساسیت دارید، از خوردن پوملو خودداری کنید.

واکنش‌های ناخواسته به پوملو

طبق بررسی‌ها، انواع گریپ فروت با بیش از ۵۰ داروی مختلف، به ویژه بسیاری از داروهای کاهش‌دهنده کلسترول و فشار خون، تداخل دارند. از آنجایی که پوملو و آب آن حاوی ترکیباتی هستند که باعث ایجاد این تداخل می‌شوندغ در صورت مصرف یکی از آن داروها، باید از خوردن این میوه خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: خواص و ارزش غذایی هلو

انواع پوملو

این میوه به اشکال مختلف گرد و گلابی شکل، اندازه‌ها و رنگ‎های متفاوت وجود دارد. پوست و گوشت آن می‌توانند در رنگ‌های مختلفی ظاهر شوند و برخی از آن‌ها آبدارتر از بقیه هستند. پوست انواع پوملو ضخیم‌تر از مرکبات دیگر است و نوع چندلر (Chandler pomelo) آن پوستی به رنگ سبز روشن و گوشتی به رنگ صورتی کم‌رنگ دارد. 

بیشتر بخوانید: خواص و ارزش غذایی کینوا

بهترین زمان مصرف پوملو

مانند بسیاری از مرکبات، این میوه نیز یک محصول زمستانی است. اگرچه منشا تولید آن آسیا است، اما ایالات متحده آمریکا، به ویژه کالیفرنیا، به بزرگترین تولید‌کننده‎ی آن تبدیل شده است. اصولا سخت‌ترین بخش خرید پوملو، یافتن آن در بازار محلی اطراف خود است. در هنگام خرید دقت کنید که پوست آن درخشان و تازه باشد و با فشار دادن گوشت آن، خشک و بدون آب به نظر نرسد.  

ارزش غذایی پوملو

نحوه‌ی مصرف پوملو

قبل از مصرف این میوه، پوست ضخیم و غشای داخلی مایل به سفید آن را جدا کنید. می‌توانید هنگام تهیه‎ی انواع اسموتی یا سالاد میوه، از این میوه‎ی خوش‌طعم نیز استفاده کنید. طبق تجربه، ترکیب پوملو با میوه‌های گرمسیری مانند موز و آناناس عالی می‌شود. می‌توانید از این میوه برای تهیه‌ی مارمالاد یا مربا استفاده کنید. پوملو یک طعم‌دهنده‌ی عالی برای ماهی و میگو سرخ یا کباب‌شده است. اگر طبق دستورالعمل غذایی خود باید از گریپ فروت معمولی یا حتی پرتقال استفاده کنید؛ می‌توانید پوملو را جایگزین آن‌ها کنید. 

بیشتر بخوانید: خواص انجیر

مجله‌ی اینترنتی سلامت مگ سعی دارد تا در یک مجموعه مقالات به خواص مواد غذایی، خواص میوه‌های مختلف و ارزش غذایی آن‌ها اشاره کند. پس به منظور کسب آگاهی بیشتر و اصلاح سبک رژیم غذایی خود با ما همراه باشید.

منابع: سایت very well

0
0
توییت 0
اشتراک گذاری 0
دفعات خوانش: 173
Total
0
Shares
توییت 0
پین کن 0
اشتراک گذاری 0
اشتراک گذاری 0
برچسب‌ها
  • خواص میوه‌ها
  • میوه
مقاله قبلی
کینوا
  • تغذیه
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی کینوا

  • تیم نویسندگان سلامت مگ
  • ۲۴ شهریور ۱۳۹۹
مشاهده مقاله
مقاله بعدی
ارزش غذایی رامبوتان
  • تغذیه
  • دسته‌بندی نشده
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی رامبوتان

  • تیم نویسندگان سلامت مگ
  • ۲۹ شهریور ۱۳۹۹
مشاهده مقاله

شاید برایتان جالب باشد

گواوا و خواص
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی گواوا

  • ۲۹ شهریور ۱۳۹۹
ارزش غذایی رامبوتان
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • دسته‌بندی نشده
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی رامبوتان

  • ۲۹ شهریور ۱۳۹۹
کینوا
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • رژیم غذایی
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی کینوا

  • ۲۴ شهریور ۱۳۹۹
خواص بچه هویج
مشاهده مقاله
  • اخبار
  • تغذیه
  • غذاها
  • مواد مغذی

خواص و ارزش غذایی بچه هویج

  • ۲۴ شهریور ۱۳۹۹
دراگون-فروت-dragon-fruit
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • غذاها

خواص و ارزش غذایی دراگون فروت

  • ۲۲ شهریور ۱۳۹۹
هلو-خواص-ارزش-غذایی
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • غذاها

خواص و ارزش غذایی هلو

  • ۴ شهریور ۱۳۹۹
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • غذاها

خواص و ارزش غذایی انجیر

  • ۳ شهریور ۱۳۹۹
تاثیر گردو بر سرطان پستان
مشاهده مقاله
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • سرطان سینه
  • غذاها

تاثیر گردو بر سرطان پستان

  • ۲۹ دی ۱۳۹۸

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین این مقاله
  1. ارزش غذایی پوملو
  2. خواص پوملو
  3. آلرژی غذایی به پوملو
  4. واکنش‌های ناخواسته به پوملو
  5. انواع پوملو
  6. بهترین زمان مصرف پوملو
  7. نحوه‌ی مصرف پوملو

آخرین مقالات

  • علایم تنبلی تخمدان
    علایم تنبلی تخمدان
    • ۱۶ دی ۱۳۹۹
  • تنبلی تخمدان و مقاومت به انسولین
    تنبلی تخمدان، مقاومت به انسولین و دیابت : بررسی ارتباط‌های تنگاتنگ
    • ۱۵ دی ۱۳۹۹
  • گواوا و خواص
    خواص و ارزش غذایی گواوا
    • ۲۹ شهریور ۱۳۹۹
  • ارزش غذایی رامبوتان
    خواص و ارزش غذایی رامبوتان
    • ۲۹ شهریور ۱۳۹۹
  • ارزش پوملو
    خواص و ارزش غذایی پوملو یا گریپ فروت چینی
    • ۲۵ شهریور ۱۳۹۹

مقالات دیگر

  • دلایل گریه نوزاد 1
    چرا نوزادان گریه می‌کنند؟
    • ۱ شهریور ۱۳۹۸
  • درمان عفونت هلیکوباکتر پیلوری 2
    تشخیص، عوارض و درمان عفونت هلیکوباکتر پیلوری
    • ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
  • 3
    درمان کم‌کاری تیروئید یا هیپوتیروئیدی
    • ۴ فروردین ۱۳۹۸
  • خارش در افراد دیابتی 4
    علت خارش در افراد دیابتی چیست؟
    • ۳۰ دی ۱۳۹۷
  • برنج هندی ضرر 5
    آیا برنج هندی ضرر دارد؟
    • ۲۳ مهر ۱۳۹۸
سلامت مگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
مجله تخصصی سلامتی

عبارت مورد نظر را وارد کرده و Enter را بفشارید